Események

19 Jan
A Magyar Kultúra Napja programsorozat keretében könyvbemutatót és az irodalomtanítás lehetőségeiről szóló kerekasztal-beszélgetést rendez a Déri Múzeum az 55 X Ady című kötet* megjelenése alkalmából.
19 Jan
Online nyílt napot tart a Debreceni Egyetem Állam- és Jogtudományi Kara. A rendezvényen az érdeklődők megismerhetik a felvételi követelményeket, valamint a karon elérhető képzési kínálatot.
19 Jan
Idén 4. alkalommal rendezi meg – ezúttal online formában – állásbörzéjét a Debreceni Egyetem Műszaki Kara.
18 Jan
A Debreceni Egyetem Műszaki Karának építész hallgatói „Kipakolás” keretében mutatják be a félév során, a gyakorlati kurzusok keretében elkészített maketteket, rajzokat és tablókat.

Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.