Események

01 feb
A Debreceni Egyetem Bölcsészettudományi Karának 150 végzőse veheti át diplomáját.
30 jan
OLASZ BAROKK MUZSIKA FRESCOBALDITÓL VIVALDIIG - Válogatás Girolamo Frescobaldi, Francesco Mancini, Dario Castello, Alessandro Scarlatti, Francesco Geminiani és Antonio Vivaldi műveiből.
23 jan
„A fogyasztóvédelem legújabb dimenziói” címmel rendez konferenciát a Debreceni Egyetem Állam- és Jogtudományi Kara.
23 jan
„A pedagógus életpályamodell működése a gyakorlatban” címmel rendez szakmai szimpóziumot a Debreceni Egyetem Gyermeknevelési és Gyógypedagógiai Kara.

Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napján hatályba lépett Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ