Határtalan elismerés

2016, november 11 - 14:26
Alelnökévé választotta Jávor Andrást, a Debreceni Egyetem általános rektorhelyettesét a Magyar Rektori Konferencia Határon Túli Felsőoktatási Intézmények Bizottsága.

A november 9-én Egerben ülésező, a határon túli, magyar nyelvet oktató felsőoktatási intézmények képviselőiből álló testület egyhangúlag döntött Jávor András alelnökké választásáról.


Pozíciójában az elkövetkező két évben a határon túli intézményeket támogató Makovecz-program elindítása, és sikeres működésének támogatása lesz a feladata, amelynek segítségével 300 külhoni és magyarországi egyetemi hallgató kap lehetőséget arra, hogy öt hónapig egy másik magyar egyetemen tanuljon. A magyar „Erasmus-programba” valamennyi olyan Kárpát-medencei egyetemet bevonnak, ahol magyar nyelven lehet tanulni.


Sajtóiroda - BZs


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.