FM90: Jubilál a Zeneművészeti Kar

2016, november 25 - 12:35
Koncerttel ünnepli a felsőfokú zeneoktatás 50. évfordulóját a Debreceni Egyetem Zeneművészeti Kara. Részletek Duffek Mihály dékántól a Campus Rádióban.

1966-ban indult az elő tanév a debreceni zenetanár képzés számára létrehozott új intézményben a Liszt Ferenc Zeneművészeti Főiskola tagozataként. Az azóta eltelt fél évszázad intenzív és sokrétű fejlődést hozott.

Az iskola húsz évvel később önálló intézményként folytathatta tovább tevékenységét Debreceni Konzervatórium néven. Majd újabb húsz év elteltével a Debreceni Egyetemhez került, és megalakult a Zeneművészeti Kar.

A felsőfokú zeneoktatás 50 évéről és a december 6-i jubileumi koncertről Duffek Mihály dékán nyilatkozott az FM90 Campus Rádióban. Az összeállítást ezen a linken hallgathatja meg.

Sajtóiroda-TB


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.