Egyetemünk hírei az Alföld TV-n

2016, december 5 - 11:48
KIOF, DExpo, doktoravató, Kézilabda Kapusedzői Konferencia – az egyetem legfontosabb eseményeiről tudósított novemberben is a Díszudvar magazin.

A legújabb műsorból megtudhatják, hogy a Középiskolai Igazgatók és Osztályfőnökök Fórumával hivatalosan is megkezdődött a beiskolázási időszak a Debreceni Egyetemen. Virtuálisan ellátogathatnak az idei DExpóra, az intézmény középiskolásoknak szervezett nyílt napjára, amely ebben az évben minden eddigi rekordot megdöntött, több mint ötezer reménybeli hallgató ismerkedett az az egyetem kínálatával.

Egy riport erejéig láthatják, mi történt a 15. Informatikai Szakmai Napon, és kiderül, miért indítja el jövő februártól a szállítmányozás-biztonsági szakmérnök szakot a Műszaki Kar. Bepillanthatnak a Debreceni Egyetem egyik legszebb ünnepi ceremóniájába, a doktor és díszdoktoravató ünnepségbe, amelyen 73 végzett PhD-hallgató vehette át doktori címét, és amellyel megkezdődtek a téli diplomaosztók.

Megismerkedhetnek a „Debrecen Díj a Molekuláris Orvostudományért” idei kitüntetettjével, valamint a Mezőgazdaság-, Élelmiszertudományi és Környezetgazdálkodási Kar több mint 600 millió forintos projektjével, melynek keretében az élelmiszerlánc szinte minden ágát vizsgáló infrastruktúrát épít ki a kar. Tudósítást láthatnak a Gazdaságtudományi Kar által szervezett XII. Nemzetközi Táplálkozásmarketing Konferenciáról, valamin arról, hogy több millió forintos támogatást kapott a Debreceni Egyetem Gyermekhematológiai Onkológiai Osztálya.

Megnézhetik hogyan zajlott a Sporttudományi Koordinációs Intézet hazánkban egyedülálló Kézilabda Kapusedzői Konferenciája, melyen a sportág elitje vett részt. A műsor végén pedig az egészséges életmódhoz kaphatnak jó tanácsokat azoktól a szakemberektől, akik Egészség Expón várták a hallgatókat.

Sajtóiroda - TB
 


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.