1956-ról Barcelonában

2016, december 6 - 16:08
Az 1956-os emlékév keretében és a Barcelonai Magyar Főkonzulátus meghívására november 21-én Barta Róbert, a Debreceni Egyetem Történelmi Intézetének tanszékvezető egyetemi docense tartott előadást Barcelonában 1956 emlékezete címmel.

A Barcelonai Egyetem CEI International Affairs (Escuela Diplomatica de Barcelona) által szervezett nemzetközi szimpóziumot Helena Torroja, az intézmény igazgatója és Kovács Barnabás barcelonai magyar főkonzul nyitotta meg, majd Fernando Perpina-Robert, Spanyolország volt budapesti nagykövete és Barta Róbert előadása következett, végezetül pedig kerekasztal-beszélgetést is rendeztek 1956-ról. A rendezvényen részt vettek a Barcelonai Egyetem nemzetközi tanulmányok szakos hallgatói, valamint a Barcelonába akkreditált diplomáciai testületek képviselői.

 

Sajtóiroda - SzL


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.