FM90: Elstartolt a Világlétra program

2016, december 16 - 13:59
Nagyszabású tehetséggondozó programot indított roma hallgatók felzárkóztatására a Debreceni Egyetem Gyermeknevelési és Felnőttképzési Kara – bővebben a Campus Rádióban.

A hajdúböszörményi kar Lippai Balázs Roma Szakkollégiuma 2012-ben jött létre a roma szármású és hátrányos helyzetű hallgatók tehetséggondozására. Az intézménynek több mint negyven tagja van, közülük körülbelül harminc hallgató ösztöndíjas támogatását teszi lehetővé a Világlétra program. A három éves programba bevont hallgatókat speciálisan, a saját igényeik és érdeklődési körük szerint fejlesztik úgy, hogy később meg tudják állni a helyüket a munka világában.

A részletekről Biczó Gábor, a Gyermeknevelési és Felnőttképzési Kar docense nyilatkozott az FM90 Campus Rádióban. Az összeállítást ezen a linken hallgathatja meg.

Sajtóiroda-TB


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.