Még több lehetőség a Debreceni Egyetemen

2017, február 2 - 14:42
Két új alap- és egy mesterszakkal bővült a Debreceni Egyetem képzési kínálata. A felsőoktatási felvételi tájékoztató hivatalos kiegészítésében megjelent képzésekre is február 15-ig lehet jelentkezni.

Már hivatalosan is lehet jelentkezni a Debreceni Egyetem korábban beharangozott új képzéseire. A Bölcsészettudományi Kar a közösségszervező alapszakot hirdette meg humánfejlesztés, valamint kulturális közösségszervezés szakirányon nappali és levelező tagozaton. A Gazdaságtudományi Kar vidékfejlesztési agrármérnök alapképzése mostantól nemcsak Debrecenben, hanem Kisvárdán is elérhető. Emellett idén először a GTK indít egy duális képzést is, az ellátáslánc-menedzsment mesterszakot nappali tagozaton, amely szintén a felvételi tájékoztató hivatalos kiegészítésében jelent meg.

Itt tették közzé az intézmény új testnevelő tanárképzésének egyes alkalmassági vizsga időpontjait is. Az osztatlan szakot tíz szakpárban választhatják a jelentkezők, közülük a testnevelő tanár -biológiatanár (egészségtan), fizikatanár (természettudományos gyakorlatok), földrajztanár, kémiatanár, vagy matematikatanár szakpárokra jelentkezőknek május 29. és június 9. között kell motoros, illetve pályaalkalmassági vizsgát tenniük.

A felsőoktatási intézmények új meghirdetései és az egyéb korrekciók január 31-ével beépültek a felvételi tájékoztató szövegébe, és így azok egységes szerkezetben is olvashatók a felvi.hu-n.

Sajtóiroda - TB


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.