Csöppnyi Itália az egyetemen

2017, március 8 - 12:28
Montessori, Malaguzzi, Steiner – az olasz pedagógia legnagyobb alakjairól tartott előadást a Reggio Emilia Egyetem oktatója a Debreceni Egyetem Gyermeknevelési és Felnőttképzési Karán.

Nicola Barbieri március 1-4. között tett szakmai látogatást az egyetem hajdúböszörményi karán. Az olasz professzor jeles honfitársai munkásságát ismertette az óvodapedagógus hallgatóinak.
Fotó: Kiss Róbert
A szakemberrel és Olaszországgal a diákok mellett a város nagyközönsége is megismerkedhetett, hiszen a Nemzetközi Estek és a 30 éves az Erasmus+ program keretében országbemutatót is tartott. 
Fotó: Kiss Róbert
A jó hangulatú előadás után a résztvevők igazi olasz ételeket és italokat is kóstolhattak, a professzor és családja ajánlásával.

Sajtóiroda-TB


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.