Balásházys diákok sikere

2017, április 7 - 13:43
A legjobb tíz közé jutott a Debreceni Egyetem pallagi középiskolájának négy diákja, közülük egy pedig dobogós eredményt ért el a Nemzetgazdasági Minisztérium szakmai versenyének országos döntőjében.

A Debreceni Egyetem Balásházy János Gyakorló Középiskolájának és Kollégiumának négy tehetséges tanulója jutott az országos döntő élmzőnyébe a Nemzetgazdasági Minisztérium Ágazati és ágazaton kívüli szakmai érettségi vizsgatárgyak versenyén. A fiatalok a megmérettetés mezőgazdasági ágazatában kerültek a legjobb tíz közé. 

Nagy Dénes harmadik helyezésével dobogós lett a versenyen, Puskás Máté a negyedik, Erdős Pál az ötödik, Kiss Petra pedig a kilencedik helyezést érte el a döntőben. A Balásházys diákok eredményeiknek köszönhetően száz többletpontot kapnak a felsőoktatási felvételi eljárásban, amennyiben agrárképzési területre jelentkeznek.

Sajtóiroda


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.