Stadionos évzáró két percben

2020, július 24 - 12:32
A diplomaosztók legemlékezetesebb pillanatait örökítette meg a Debreceni Egyetem Multimédia és E-learning Technikai Központja. A rendhagyó tanévzárók eseményeit rövid klipbe sűrítették.

A Debreceni Egyetem (DE) Multimédia és E-learning Technikai Központ (METK) élőben közvetítette július első két hétvégéjén az egyetem Nagyerdei Stadionban megrendezett diplomaosztó ünnepségeit. Robotkamerákkal és drónnal 4 órányi nyers videóanyagot rögzítettek. A most összeállított kisfilm 2 percben idézi fel a rendhagyó évzárást. Az egyetem és a hazai felsőoktatás történetében is egyedülálló volt a Nagyerdei Stadionban rendezett tanévzáró, ahol a DE 14 karának mintegy 2500 végzős hallgatója dobta magasba sapkáját, a lelátókon pedig csaknem 18 ezer hozzátartozó figyelte a diplomaosztó eseményeit. 
A rendhagyó tanévzáró emlékezetes pillanatait az egyetem youtube csatornáján osztották meg.

 


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.