Elindult a keresztféléves eljárás

2020, október 16 - 13:26
A 2021-es keresztféléves felsőoktatási felvételi eljárásban a Debreceni Egyetem hat kara kínál továbbtanulási lehetőséget.

A jövő februárban induló mesterképzésekre október 15-től lehet jelentkezni. Az érdeklődőknek november 15-ig kell eldönteniük azt, hogy mely egyetem vagy főiskola melyik képzésén szeretnének továbbtanulni nappali, esti, levelező vagy távoktatásos képzési formában.

A Debreceni Egyetem a bölcsészettudományi, a gazdaságtudományi, az informatikai, az agrár , a műszaki és a természettudományi képzési területeken hirdet mesterképzési szakokat a felsőfokú tanulmányaikat folytatni kívánók számára. A meghirdetett férőhelyek száma 1951, ebből hetven férőhelyet a Gazdaságtudományi Kar a képzéseit választók számára a Debreceni Egyetem Szolnok Campusára hirdetett meg.

A meghirdetett állami ösztöndíjas és önköltséges mesterképzésekre azok jelentkezhetnek, akik legkésőbb 2021 januárjában megszerzik a választott képzéshez szükséges felsőfokú végzettséget.

A képzésekre csak a felvi.hu honlapról elérhető E-felvételi-rendszerben lehet jelentkezni. A ponthatárokat várhatóan 2021. január 25-én hirdetik ki.

Bővebb információ a Debreceni Egyetem keresztféléves képzéseiről:

https://www.felvi.hu/felveteli/egyetemek_foiskolak/!IntezmenyiOldalak/szervezet.php?szer_id=9&elj=21k

Sajtóiroda - BZ


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.