A legjobbak között az NK hallgatói

2021, április 16 - 13:32
Kiváló eredményekkel zárta a 35. OTDK Orvos- és Egészségtudományi Szekcióját a Debreceni Egyetem Népegészségügyi Kara. A hallgatók teljesítményét több első hellyel és számos különdíjjal jutalmazta a szakmai zsűri.

A megmérettetésen a Debreceni Egyetem Népegészségügyi Karának összesen tizenhét hallgatója vett részt primer prevenció, védőnői prevenció, dietetika, klinikai és elméleti epidemiológia, valamint szekunder prevenció, családorvoslás, preventív medicina szekciókban április 6-9. között.

Az online megtartott konferencián elhangzott színvonalas előadásokat a zsűri három első díjjal és négy különdíjjal értékelte.

- Szeretném kiemelni, hogy két első helyezettünk alapszakos hallgató volt. Ez az eredmény különösen kiemelkedő, mert az OTDK-n közös szekciókban szerepelnek az alap-és mesterképzési szakokon tanuló hallgatók. Mindannyiukat ugyanazzal a mércével ítélik meg, holott egy mesterszakos hallgató esetében akár több éves kutatási háttérről és gyakorlatról beszélhetünk – mondta el Zsuga Judit, a Népegészségügyi Kar dékánja.

A kari vezető hangsúlyozta: a hallgatók sikereihez természetesen nélkülözhetetlenek a témavezetők, akik a diákok kutatási tevékenységét maximálisan segítik és támogatják.

Sajtóiroda


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.