Első helyezettekből aranyérmesek

2021, július 6 - 11:11
Az Országos Tudományos Diákköri (OTDK) megmérettetés első helyezéséért, valamint kimagasló tanulmányi és szakmai teljesítményük elismeréseként Pro Sciencia Aranyéremben részesült a Debreceni Egyetem négy hallgatója.

A Pro Scientia Aranyérem kitüntetést azok az OTDK-n első helyezést elérő fiatalok nyerhetik el, akik tanulmányaik során kiemelkedő teljesítményt nyújtottak, és erről szakmai pályamunkák, előadások vagy irodalmi, művészeti és tudományos alkotások formájában számot tudtak adni.

A Pro Scientia Aranyérem Odaítélő Bizottság idén összesen 51 aranyéremmel ismerte el a legjobbakat, köztük a Debreceni Egyetem négy hallgatóját: Herdon István (DE Állam- és Jogtudományi Kar), Kozma Kitti (DE Bölcsészettudományi Kar), Marosán Gréta (DE Bölcsészettudományi Kar) és Szabó Máté (DE Általános Orvostudományi Kar) részesült a kitüntetésben.

Az aranyérmeket novemberben, hagyományosan a Magyar Tudományos Akadémia Dísztermében adja majd át Szendrő Péter, az Országos Tudományos Diákköri Tanács elnöke és Freund Tamás, a Magyar Tudományos Akadémia elnöke.

A további díjazottak névsora ide kattintva olvasható.

Sajtóiroda - BZs


 


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.