Ponthúzó buli a Campuson

2021, július 16 - 13:19
A Pont Ott Party keretében együtt izgulhatnak, ünnepelhetnek a debreceni Campus Fesztiválon szórakozó felvételizők, amikor csütörtök este kiderül, hogy melyik felsőoktatási intézménybe vették fel őket. A Debreceni Egyetem felvételi ponthatárait is meg lehet majd ismerni.

Idén is lehetőségük lesz a fiataloknak az ország több nagyvárosában közösen szorítani azért, hogy felvegyék őket valamelyik hazai felsőoktatási intézménybe. Debrecenben a Campus Fesztiválon, a Debreceni Egyetem Egyetem Tér programhelyszínén egy nagy kivetítőn lehet majd nyomon követni a felvételi ponthatárok alakulását július 22-én, csütörtökön a 20 órakor kezdődő Pont Ott Party keretében.

Mivel a Debreceni Egyetem pontszámai is itt fognak kiderülni, Bartha Elek, a Debreceni Egyetem oktatási rektorhelyettese és Csont István, a Debreceni Egyetem Hallgatói Önkormányzatának elnöke köszönti a résztvevőket és gratulál elsőként a gólyáknak.

Akiknek sikerül a felvételi a Debreceni Egyetemre, az értesítő sms bemutatását követően koronát kapnak a szervezőktől, majd a helyszínen egy nagy bulival ünnepelhetnek.


Sajtóiroda - OCs


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.