Új vezetői megbízások

2021, július 23 - 10:57
Átvették magasabb vezetői megbízásaikat a DE Kossuth Lajos Gyakorló Gimnáziuma és Általános Iskolája új intézményvezető-helyettesei. A kinevezéseket Bartha Elek, a Debreceni Egyetem oktatási rektorhelyettese adta át csütörtökön a Karácsony Sándor Teremben.

A Debreceni Egyetem szenátusa június 17-i ülésén döntött a DE Kossuth Lajos Gyakorló Gimnáziuma és Általános Iskolája intézményvezető-helyettesi beosztásra beérkezett pályázatokról. A hét szakember csütörtökön vehette át a megbízását a Debreceni Egyetem Főépületében rendezett ünnepségen.

A Csengő utcai feladatellátási helyen Kiss Gabriella, Miklósvölgyi Miklós és Farkas Oszkár, a Kossuth utcai feladatellátási helyen Kálmánchelyi-Papp Hajnalka Erzsébet és Csomorné Albert Tímea Katalin, az Arany János téri feladatellátási helyen pedig Lajtos Ágnes, valamint Kovács Andrea Sára tölti be az intézményvezető-helyettesi pozíciókat.

Bartha Elek rektorhelyettes az ünnepélyes átadáson méltatta a jelenlévő intézményvezető-helyetteseket, és elismerését fejezte ki a nehéz időszakban tanúsított erőfeszítéseikért.

- Nagyon sikeres volt a pályázati időszak, ami azért fontos, mert egy problémákkal teli, ám annál eredményesebb esztendőt zártunk le. Az új vezetők most új kihívások elé néznek, amihez sok erőt és kitartást kívánok – fogalmazott a rektorhelyettes.

Pósánné Rácz Annamária, a Debreceni Egyetem oktatási igazgatója arról beszélt, hogy magas szintű szakmai munka várható az új intézményvezető-helyettesektől is.

- A most megbízott vezetők kivétel nélkül érdemesek arra, hogy még messzebb juttassák a régió legnagyobb tanulói létszámmal bíró oktatási intézményének jó hírét. Erre szakmailag mindannyian garanciát jelentenek, ezáltal pedig még sikeresebb lehet az intézmény – tette hozzá az oktatási igazgató.

Az intézményvezető-helyettesek megbízatása augusztus 1-én lép hatályba, és öt évre szól.

Sajtóiroda - BZ


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.