Összeült a stratégiai testület

2021, október 27 - 16:09
A Debreceni Egyetemet fenntartó alapítvány kuratóriumi elnökének munkáját segítő Stratégiai Tanácsadó Testület az Innovációs és Technológiai Minisztériumban tartotta soron következő ülését.

A testületet Palkovics László miniszter, az észak-kelet magyarországi régió fejlesztési kormánybiztosa és Kossa György, a Gróf Tisza István Debreceni Egyetemért Alapítvány kuratóriumának elnöke hívta össze.
Fotó: ITM, Szalai Ádám

A tagok tárgyaltak a Debreceni Egyetem Intézményfejlesztési Tervéről, a Nemzeti Oltóanyaggyárról, a Science Park fejlesztésről, az MIT Catalyst programról, a Nemzeti Érelmeszesedés Kutató Intézet felállításáról és a modellváltással kapcsolatos aktuális folyamatokról.

A tanácskozáson Bács Zoltán, a Debreceni Egyetem kancellárja mellett részt vettek a testület további tagjai, Sors László miniszterelnöki megbízott, Pósán László országgyűlési képviselő, Bognár Lajos élelmiszerlánc-felügyeletért felelős helyettes államtitkár, Oravecz Márton, a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal elnöke, Csató Gábor, az Országos Mentőszolgálat főigazgatója, Sáfrány Géza, a Nemzeti Népegészségügyi Központ Sugárbiológiai és Sugár-egészségügyi Főosztályának vezető főorvosa, Pátzay György, a Budapest Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem egyetemi tanára, Sass Pál, a Takarékbank vezető üzleti tanácsadója.

Sajtóiroda

Fotók: ITM, Szalai Ádám


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.