Orvosdoktorok esküje

2017, szeptember 18 - 13:13
Magyar és külföldi medikusok és medikák vették kézhez oklevelüket a Debreceni Egyetem Díszudvarán tartott diplomaosztó ünnepségen szeptember 16-án.

Az Általános Orvostudományi Kar ünnepi tanácsülésén 31 magyar és 64 külföldi orvostanhallgató tette esküt arra, hogy orvosi tudását a betegségek megelőzésére, a betegek testi-lelki javára, betegségük gyógyítására fordítja. A szombaton felavatott 189 orvosdoktor közül 24 magyar és 11 külföldi tanuló végezett summa cum laude minősítéssel, Rehó Bálint pedig kitüntetéses diplomát vett át kiváló tanulmányi eredménye elismeréseként. Az oklevelek átadását követően ösztöndíjjal, díszoklevéllel és elismerésekkel jutalmazták a kar kiemelkedő eredményeket elérő hallgatóit.

Sajtóiroda-MM

 

 


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.