Nemzetközi sportnap az egyetemen

2017, szeptember 21 - 14:07
Több száz hallgató, oktató és dolgozó sportolt együtt szerdán a Debreceni Egyetemen. Második alkalommal rendezték meg a Nemzetközi Egyetemi Sportnapot.

A rendezvényen öt sportágban lehetett nevezni. A résztvevők aerobikozhattak, sakk, kispályás foci és kosárlabda tornákon versenyezhettek, a kondiparkban pedig BeStrong bajnokságban mutathatták meg erejüket, ügyességüket.

A programokon 450-en sportoltak, a versenyeket a DESOK csarnokban, a DEAC műfüves pályáin és a DEAC Sporttelepen lévő kondiparkban rendezték.

A Debreceni Egyetem, a Magyar Egyetemi-Főiskolai Sportszövetség kezdeményezéséhez csatlakozott, a mérkőzéseket az egyetem Sporttudományi Intézete és a Sportirodája szervezte.

A Nemzetközi Egyetemi Sportnappal a szervezők célja a sportolás népszerűsítése, valamint erősíteni szeretnék a sportkapcsolatokat a Debreceni Egyetemen tanuló hallgatók között.

Eredmények:

B33 kosárlabda
: (12 csapat)
1. MonDeb
2. Snappen
3. Black Mamba

Sakk: (20 versenyző)
1. Balogh Dávid és Hercz Richárd Sándor
2. Cser István
3. Armin és Nguyen Cong VAN

BeStrong:
1. Rácz Miklós
2. Versényi Péter
3. Tóth Axel

Női különdíj: Bőr Hajnalka

Kispályás labdarúgás:
1. Strikaz
2. Sinter
3. Pars és Aragóza Ételbár

Sajtóiroda-CzA

 


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.