Tájékoztató a jövő tudósainak

2017, október 10 - 09:20
A doktorandusz-képzés újdonságaival, a doktorjelöltek lehetőségeivel ismerkedhettek azok, akik részt vettek október 7-én a Doktoranduszok Országos Szövetség kurzussorozatának debreceni előadásán.

- A program legfontosabb célja, hogy interaktív módon, gyakorlati ismereteket kapjanak a doktoranduszok, tanuljanak a legkiválóbbaktól. Szeretnénk, ha minél több területről szereznének hasznos információkat, amelyek beépíthetőek, és jól alkalmazhatóak lehetnek az életpályájuk során – fogalmazott Kőmíves Péter Miklós, a Doktoranduszok Országos Szövetségének elnöke.


A sorozat következő előadásain – Gödöllőn, Szegeden, Pécsett és Budapesten – a prezentációs technikák, a pályázatírás, valamint a sikeres életpálya-modell témakörökben juthatnak új információkhoz a doktori képzésben résztvevő fiatalok.

Részletek: http://dehok.unideb.hu/hu/hallgatoi-hirek/kulcs-a-sikerhez


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.