yoUDay: a fellépőknél is siker

2017, október 17 - 09:30
Odavoltak a fellepők a yoUDay-től. Volt, aki a Super Bowl-hoz hasonlította, másnak a húszezres tömeg maradt emlékezetes. Egy valamiben azonban mindenki egyetértett: ha újra fiatal lenne, a Debreceni Egyetemre iratkozna be.

Halott Pénz, Tankcsapda, Animal Cannibans - igazi műfaji sokszínűséget és óriási bulit hozott az idei, második yoUDay. Az ország első és máig egyetlen tanévnyitó stadionshow-ja teltházas volt a Nagyerdei Stadionban. Nem csak a közönség, hanem a fellepők is élvezték a rendhagyó eseményt, amilyenhez hasonlón egyikük sem vett még részt. Azt mondták: a debreceni intézmény egy igazi összetartó közösség, amit a fellépésük alatt mindannyian éreztek.

Sajtóiroda


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.