Feszt-Fest 2017

2017, november 13 - 12:57
A Debreceni Egyetemi Színház Vígkarma társulatának Übü FC - A döntő című produkciója nyerte a Feszt-Fest - Fesztiválgyőztesek Fesztiválja legjobb előadásának járó Paál István Diplomát.

Paál István amatőr színházcsinálóként kezdte pályáját, majd az 1970-es és 1980-as évek egyik meghatározó avantgárd rendezőjévé vált. A róla elnevezett diplomát az évad legjobb előadásának szánta a zsűri.

November 3-5. között idén már 11. alkalommal rendezték meg az amatőr színjátszó fesztivált Budapesten. Az MU Színházban gyermek, diák és felnőtt színjátszók léptek színpadra és mutatkoztak be a Jancsó Sarolta, Hajdu Szabolcs és Rácz Attila összeállítású zsűri előtt.

A Debreceni Egyetemi Színház Vígkarma társulatának rendezője, Halmi Gábor a játszókkal – Barta Viola, Gáll Levente, Jármi Bence, Marczin I. Bence, Marton Sándor, Szabó Dániel és Szurdoki Péter – aktívan együttműködve hozta létre az abszurd és dadaista elemekkel tűzdelt színházi előadást, amely megérdemelten nyerte el a 2017-es évad legjobb színjátszó produkciójának járó Paál István Diplomát.

DESzínház: www.deszinhaz.hu
https://www.facebook.com/DESZ%C3%ADnh%C3%A1z-114237738738383/
Magyar Szín-Játékos Szövetség: http://www.szinjatekos.org/

Sajtóiroda - BZs


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.