Rekordot döntött a DExpo!

2017, november 27 - 16:18
Minden várakozást felülmúlt a Debreceni Egyetem november 22-23-ai nyílt napjainak látogatottsága. Az idei DExpón 6550 középiskolás volt kíváncsi az intézmény kínálatát bemutató programokra.

A kétnapos rendezvény célja, hogy megmutassa a leendő egyetemistáknak, mi minden várja majd őket az intézményben, ha az egyetemet választják továbbtanulásuk színhelyéül. Az idei, 12. alkalommal megrendezett programra olyan nagy volt az érdeklődés, hogy még az előre előkészített, a részvételt igazoló karszalagok is elfogytak a második nap délutánjára. A DExpóra nem csupán Debrecenből, hanem a tágabb régióból, de Budapestről, Szegedről és még a határon túlról is érkeztek látogatók.

- Nagy öröm számunkra, hogy ilyen népszerű az egyetem, hiszen ez azt jelenti, hogy jó hírünk van a felvételi előtt állók körében, akikkel – reményeink szerint – szeptemberben már mint elsőéves hallgatókkal találkozhatunk újra - mondta az unideb.hu portálnak Rőfi Mónika, a Rendezvénykoordinációs és Alumni Központ vezetője.

A DExpón hagyományosan valamennyi kar színes bemutatókkal, ismertetőkkel várja az érdeklődőket, akik az egyetem nyújtotta valamennyi kulturális, szabadidős, sportolási, kollégiumi és nyelvtanulási lehetőségekkel is megismerkedhettek.

A DExpo 2018 novemberében ismét várja a középiskolásokat a Debreceni Egyetemen.

Sajtóiroda - BZs

 


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.