Nemzetközi karácsony

2017, december 14 - 15:58
Impozáns környezetben, ünnepi vacsorával és közös énekléssel búcsúztatták a Debreceni Egyetemen tanuló külföldi cserediákokat a magyar hallgatók.

Mozgalmas féléven vannak túl a Debreceni Egyetemen különböző mobilitási programok jóvoltából itt tanuló külföldi cserediákok, akik számára a Debreceni Egyetem Nemzetközi Irodája, a Hallgatói Önkormányzat Külügyi Bizottsága és az Erasmus Student Network Debrecen a Főépület Díszudvarán tartotta hagyományos búcsúvacsoráját december 13-án este. A Farewell Dinner keretében kellemes hangulatban, magyaros ünnepi vacsorával és meglepetésekkel kedveskedtek a 140 búcsúzó hallgatóknak a szervezők.

A részletekről ide kattintva olvashat bővebben.

Sajtóiroda


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.