Felvételi 2018

2017, december 23 - 15:57
A Debreceni Egyetem hazánkban az egyik legszélesebb képzési kínálattal, 144 szakkal, köztük 5 új képzéssel várja a jelentkezőket. Megkezdődött a 2018. évi általános felvételi eljárás.

December 22-én kezdetét vette a jelentkezési időszak a 2018 szeptemberében induló felsőoktatási képzésekre. A felvételizőknek február 15-ig kell dönteniük arról, melyik egyetemen vagy főiskolán szeretnének továbbtanulni.

A Debreceni Egyetem 59 alap és 72 mesterszakkal, valamint 7 felsőoktatási szakképzéssel és 6 osztatlan képzéssel várja a jelentkezőket. Most először lehet választani a sport- és rekreációszervezés alapszakot rekreációszervezés és egészségfejlesztés szakirányon, az agrármérnöktanár, vagy a közgazdász mesterképzést, valamint a mezőgazdasági vízgazdálkodási mérnöki, illetve az olasz nyelv és kultúra tanári osztatlan mesterszakot.

Bővebb információ a Debreceni Egyetem szeptemberre meghirdetett képzéseiről ide kattintva érhető el. Az eljárás tudnivalóit és a meghirdetett képzéseket tartalmazó hivatalos Felsőoktatási Felvételi Tájékoztató kizárólag elektronikusan jelenik meg a www.felvi.hu oldalon.

Sajtóiroda-TB


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.