Folytatódik a Szenior Egyetem

2018, február 21 - 14:38
Innovatív gyógyszerterápiák, az ismeretlen Oroszország, a rossz koleszterin – ismét a legfrissebb tudományos eredményekkel gazdagodhatnak azok, akik részt vesznek a Debreceni Egyetem ingyenes kurzusán.

A Szenior Egyetem azok számára is elérhetővé teszi az oktatás és a kutatás terén felhalmozott évszázados tudást, akik már nem szeretnének újabb végzettséget szerezni, de szívesen fejlesztenék tudásukat a tudomány, a technika, a művészetek mai eredményei, érdekességei köréből. A képzési program a nagy sikert aratott őszi félév után, a tavaszi szemeszterben is 6 előadással várja az érdeklődőket.

A Debreceni Egyetem professzorai és oktató ezúttal érdekes történelmi, gyógyszerkutatási, kulturális, valamint orvos- és jogtudományi témákkal készülnek a rendezvényekre. A féléves program ide kattintva elérhető. 

Az első előadást Pósán László, a DE BTK Történelmi Intézetének habilitált egyetemi docense tartja „A reformáció hatása az európai hétköznapokra (16 – 18. század)” címmel február 23-án, pénteken 16 órától az Élettudományi Központ F015-F016-os termében.

A képzés végén a hallgatók tanúsítványt kapnak. A program ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Jelentkezni lehet postai úton, illetve elektronikus formában regisztrációs űrlap kitöltésével, amely ide kattintva letölthető, de akár személyesen az előadás napján a helyszínen is.

Sajtóiroda - TB

 


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.