Nemzetközi gasztrofeszt az egyetemen

2018, május 2 - 15:47
Falafel, zorbian, matcha muffin, bao zi – húsz ország ételkülönlegességei mutatkoztak be a pénteki International Food Day-en. A Debreceni Egyetem külföldi hallgatói által szervezett gasztronómiai versenyt idén Izrael csapata nyerte.

Több ezren álltak sorba pénteken a Food Day új helyszínén, a Főépület előtt, hogy megkóstolhassák a Debreceni Egyetem külföldi hallgatói által készített specialitásokat. A rendezvényen az ország legnagyobb nemzetközi hallgatói közössége a tradicionális étel és ital különlegességek mellett zászlókkal, hagyományos viseletekkel és kultúrájukból rövid bemutatóval is készült.

A színpadon pedig a külföldi hallgatókból álló Organixxx és a magyar diákok alkotta Willy Wonka and the Loompaz zenekar, illetve Dubem K is fellépett. A Food Day bevételének egy részét jótékonysági célra ajánlják fel a külföldi diákok.

További részleteket ezen a linken olvashatnak.

Sajtóiroda-TB


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.