Állami elismerés hidrobiológusoknak

2018, június 8 - 10:32
Nagyváthy János Díjat és Miniszteri Elismerő Oklevelet adományozott Nagy István agrárminiszter a környezetvédelmi világnap és a pedagógusnap alkalmából a Debreceni Egyetem Hidrobiológia Tanszék két oktatójának.

Az Agrárminisztérium június 7-ei, a környezetvédelmi világnap és a pedagógusnap alkalmából tartott ünnepségén Nagy István ismertette a tárca kiemelt környezetvédelmi terveit, és bejelentette, hogy megújul a Nemzeti Környezetvédelmi Program. Az Agrárminisztérium fenntartásában jelenleg 47 agrár-szakképző iskola működik, több mint 22 ezer diákkal. Az agrárminiszter megköszönte a pedagógusok munkáját és megerősítette: az a tárca célja, hogy minél több fiatal szeresse meg az agrárium szépségeit és nemes elhivatottságát, hogy egyre egészségesebb és jobb minőségű élelmiszereket lehessen biztosítani az ország polgárainak.

A környezetvédelmi világnap és a pedagógusnap alkalmából a minisztériumban megtartott ünnepségen több mint hatvan, saját szakterületén kiemelkedő munkát végző szakember tevékenységét ismerte el az agrárminiszter.

A környezeti nevelés eszközeinek mindennapos használatáért, a fehér gólya védelméért folytatott elhivatott, kiváló tevékenységéért Miniszteri Elismerő Oklevelet adományozott Antal László, a Debreceni Egyetem Természettudományi Kar Hidrobiológiai Tanszékegyetemi adjunktusa részére.

Nagyváthy János Díjban részesült a hidrobiológia, a hidroökológia, a hal- és halászatbiológia, a környezettan területén végzett oktatói, kutatói munkájáért, a hidrobiológus mesterképzés elindítása érdekében kifejtett munkájáért, szakírói tevékenységéért Nagy Sándor Alex egyetemi docens, a Debreceni Egyetem Természettudományi Kar Hidrobiológiai Tanszék tanszékvezetője.

Kormany.hu


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.