Egyetemünk hírei az Alföld TV-n

2018, július 6 - 12:38
Doktoravató, DErbi, DEAC-évadzáró, Tehetségnap, szakmai konferenciák, megemlékezések – a Debreceni Egyetem legfontosabb híreiről, eseményeiről tudósított májusban is a Díszudvar magazin.

Az Alföld Televízió műsorában szó lesz a Debreceni Egyetem júniusi doktor- és díszdoktoravató ünnepségén, ahol doktori, habilitált doktori, professor emeritus, valamint címzetes egyetemi tanár címeket és kitüntetéseket is átadtak.

Beszámolót láthatnak a Durkó Mátyás emlékkonferenciáról, az idén 20 éves Magatartástudományi Intézet jubileumi konferenciájáról, a Kenézy Gyula Egyetemi Kórházban tartott Semmelweis-napi ünnepségről, illetve a Születés hetéről.

Megtudhatják, hogy kulturális örökség elnevezéssel szakirányú továbbképzést indít a Debreceni Egyetem Bölcsészettudományi Kara. Tudósítást láthatnak továbbá a Hirtelen Szívhalál 2018 című konferenciáról, a Magyar Neurológiai Társaság és a Danube Symposium közös, négy napos szakmai tanácskozásáról, illetve a Szele Tibor születésének 100. évfordulója alkalmából tartott rendezvényekről.

Ellátogathatnak a Debreceni Egyetem ménesgazda hallgatóinak államvizsgájára, valamint a júniusban átadott DEAC-DAK Egyetemi Asztalitenisz Központba, amely 700 négyzetméteren várja az igazolt játékosokat, a hobbi sportolókat és az egyetemistákat a hét minden napján.

Összeállítás készült DEAC évadzáró gálájáról, a Buzánszky Kupa döntőjéről, valamint a Sporttudományi Oktatóközpontban rendezett Veterán Kötött- és Szabadfogású Országos Birkózó Bajnokságról.

Kiderül, mennyi hulladékot gyűjtöttek egyetemi és középiskolás diákok azon a szemétszedésen, amelyet a Környezetmérnöki Tanszék és a DEHÖK Környezetvédelmi Bizottsága közösen szervezett, valamint megcsodálhatják a Kossuth Gyakorló tehetséges diákjainak produkcióit.

A műsor végén pedig megnézhetik, hogy milyen hangulatban telt a Debreceni Egyetem dolgozói napja, a DErbi, ahol a hagyományos főzőverseny mellett több tucat kikapcsolódási lehetőség közül válogathattak az egyetemi polgárok.

Sajtóiroda - TB

 


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.