Nemzeti köszöntő

2018, szeptember 17 - 12:33
Tradicionális magyar ételekkel, italokkal és néptánccal köszöntötték az őszi félévre érkezett külföldi hallgatókat pénteken a Debreceni Egyetemen.

Idén 147 diák választotta különféle mobilitási programok keretében a Debreceni Egyetemet. Az ismerkedésben és a beilleszkedésben a Hallgatói Külügyi Bizottság, az Erasmus Student Network Debrecen csapata és a Nemzetközi Iroda segít a hallgatóknak.


Az érkezők az orientációs hét keretében ismerkednek a várossal, az egyetemmel, és természetesen a magyar ételekkel, dallamokkal, táncokkal.


Részletek: http://dehok.unideb.hu/hu/hirek--esemenyek/nemzeti-koszonto


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.