Előtted a nagyvilág!

2018, október 3 - 09:19
A Debreceni Egyetem Hallgatói Önkormányzat Külügyi Bizottsága 20. alkalommal nyitott kaput a nagyvilágra a Debreceni Egyetem hallgatóinak. Nem véletlen az idei Külügyi Börze szlogenje, a Take The First Step, azaz Tedd meg az első lépést!

Az október 2-án, kedden az egyetem Főépületének Díszudvarán rendezett Külügyi Börzén a hallgatók 24 kiállító jóvoltából megismerkedhettek a külföldi ösztöndíj- és munkalehetőségekkel, tanulmányi utakkal, szakmai gyakorlatokkal és önkéntes programokkal.

- A Debreceni Egyetemre több mint 100 országból érkeznek tanulni vágyó hallgatók, és számunkra fontos, hogy a külföldi tanulmányutak lehetőségét a magyar hallgatók számára is biztosítsuk. Ezt segíti elő már évek óta ez a rendezvény – fogalmazott megnyitóbeszédében Bartha Elek oktatási rektorhelyettes.

Jánosy Orsolya, a Debreceni Egyetem Nemzetközi Irodájának vezetője ismertette az Erasmus és Campus Mundi ösztöndíjak felépítését, és kiemelte, hogy évente körülbelül 300-350 hallgató megy ki az egyetemről az Erasmus-program országaiba és az Európán kívüli partnerországokba szakmai gyakorlatra és részképzésre. A Külügyi Börze fő célja, hogy minél több hallgató értesüljön ezekről a lehetőségekről.

A Debreceni Egyetem Hallgatói Önkormányzatának portálján részletes beszámoló olvasható a rendezvényről.
http://dehok.unideb.hu/hu/hirek--esemenyek/take-the-first-step
 


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.