Olimpiai bajnok a Debreceni Egyetemen

2016, szeptember 28 - 18:06
Berki Krisztián a Gazdaságtudományi Kar sportszervező szakán kezdte meg tanulmányait szeptemberben. A tornász csütörtökön azt is megnézte, hol tud készülni a vizsgák mellett a versenyekre.

Debrecenben élte át első világbajnokságát, itt lett először Európa-bajnok és itt szerezhet diplomát a kiváló tornász, Berki Krisztián. A legendává vált sportoló, akiről nemrég gyakorlatot neveztek el, már beiratkozott a Debreceni Egyetemre, és csütörtökön a DEAC sporttelepen lévő új tornacsarnokot is bejárta. Ez volt az egyik ok, amiért a Debreceni Egyetemet választotta.

- Debrecenben minden adott ahhoz, hogy a tanulmányaimat ideális körülmények között folytassam. Az oktatók egyéni tanrenddel segítik, hogy a tanulás mellett a felkészülésről, vagy a versenyekről se kelljen lemondanom. De ha el kell jönnöm előadásra vagy vizsgára, akkor sem maradnak el edzések, hiszen itt van ez az új tornacsarnok – nyilatkozta Berki Krisztián.

Az olimpiai bajnok tornász egy év kihagyás után, sérüléséből felépülve a hétvégén országos szerbajnokságot nyert, és teljes gőzzel készül arra, hogy Tokióban újabb olimpiát nyerjen. A kemény edzések mellett azonban szeretné a tanulást is komolyan venni.

- Rég ültem iskolapadban, nyilván nagyon nehéz lesz visszaszokni, de tudom azt, hogy a sport és a családom mellett erre is kell időt szánnom – árulta el a sportoló, hozzátéve, hogy mindig örömmel érkezik Debrecenbe, hiszen itt, ahogy fogalmazott „csupaszív” emberek fogadják.

Sajtóiroda-TB


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.