Közeleg a felvételi határidő!

2018, november 5 - 16:01
A Debreceni Egyetem hét kara hirdet állami ösztöndíjas és önköltséges mesterképzéseket 2019 februárjától. A keresztféléves felvételi eljárásra november 15-én éjfélig lehet jelentkezni a felvi.hu honlapról elérhető e-felvételin keresztül.

Agrár-, bölcsészet- és gazdaságtudományi, valamint informatikai, műszaki, társadalom- és természettudományi területeken várja a jelentkezőket az idei keresztféléves felvételi eljárás keretében a Debreceni Egyetem. Sportközgazdász mesterképzés kizárólag itt indul az országban, de emellett például biomérnöki, műszaki menedzser, programtervező informatikus, szociálpedagógia, ellátásilánc-menedzsment, településmérnöki és növényorvos szakok közül is választhatnak a hallgatók, akik már rendelkeznek a szükséges felsőfokú végzettséggel vagy 2019 januárjában szerzik meg azt. A képzések listája elérhető a felvi.hu-n. A keresztféléves eljárásban felvehetők száma meghaladja a nyolcezret a Debreceni Egyetemen.

A hallgatók az eljárás szabályzata szerint összesen legfeljebb hat helyet jelölhetnek meg, hármat díjmentesen. Jelentkezésüket kizárólag e-felvételin keresztül nyújthatják be november 15-én, csütörtökön éjfélig, a hitelesítés határideje november 20-a. A jelentkezéshez csatolni kell valamennyi, a benyújtáskor már rendelkezésre álló dokumentummásolatot, ami a sikeres jelentkezéshez szükséges, a hiányzó okiratok pedig legkésőbb 2019. január 10-ig pótolhatók.

A keresztféléves felsőoktatási eljárás ponthatárait várhatóan 2019. január 24-én hozzák nyilvánosságra.

 

Sajtóiroda - TH

 

 


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.