DESzínház a nemzetközi siker útján

2018, december 17 - 10:29
A Debreceni Egyetemi Színház Vígkarma Társulata képviseli Magyarországot a 2019-es kanadai világtalálkozón, amelyet a legsikeresebb amatőr színházakat egyesítő világszervezet rendez.

A Debreceni Egyetemi Színház (DESzínház) Vígkarma Társulata egy sikeres kijevi fesztiválszereplés után és annak köszönhetően Kanadában folytatja nemzetközi sikersorozatát, miután Az Übü FC – A döntő (rendező Halmi Gábor) című előadásukat beválogatták az amatőr színházi világ egyik legjelentősebb fesztiváljára.


A rangos nemzetközi színjátszó eseménynek, az AITA/IATA amatőr színházakat egyesítő világszervezet fesztiváljának a kanadai Saint John (Nouveau-Brunswick) ad otthont. A Belgiumban 1952-ben alapított világszervezet a „nyitottság” és „elfogadás” hívószavával fogadja a vegyesbizottsága által beválogatott amatőr színházakat és tömörüléseket a kétévente esedékes nagyrendezvényére.


A DESz-Vígkarma a 2019. augusztus 26. és szeptember 1. között rendezendő fesztiválon - amelynek jelszava a „sokszínűség” – egyaránt képviseli Magyarországot, a várost és a Debreceni Egyetemet.


Sajtóiroda – BZs
 


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.