Téli diplomaosztók – videók

2018, december 18 - 14:22
Az Általános Orvostudományi Kar valamint a Mezőgazdaság-, Élelmiszertudományi és Környezetgazdálkodási Kar ünnepségeivel megkezdődött a Debreceni Egyetem téli diplomaosztó-sorozata. Az ünnepségekről felvételt készített a Multimédia és E-learning Technikai Központ.

A diplomaosztók 2019. január 19-én, pénteken folytatódnak, 10 órától az Állam- és Jogtudományi Kar 50, 12 órai kezdettel a Gazdaságtudományi Kar 180, a 15 órakor kezdődő rendezvényen pedig a GTK újabb 180 hallgatója veheti át oklevelét.


Valamennyi eseményt élőben közvetíti a hirek.unideb.hu oldalon az egyetem Multimédia és E-learning Technikai Központja.


Az eseményeken készült felvételek itt láthatóak:
<

 

 

 

 

 

 

 


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.