Szépségtanácsok a Science Caféban

2019, április 23 - 11:12
„Betegség-e a pattanásos bőr?” címmel Törőcsik Dániel bőrgyógyász tart előadást a Debreceni Egyetem tudományos ismeretterjesztő sorozatában, a Science Café soron következő rendezvényén, április 24-én, szerdán 17 órától a Fórum Bevásárlóközpont Libri Könyvesboltjában.

Az érdeklődők szakember közreműködésével kaphatnak felvilágosítást arról, hogy valójában mi lehet a kellemetlen, kevésbé szép látványt nyújtó pattanásos bőr kialakulásának háttere, ugyanakkor az előadó arra a kérdésre is keresi a választ, hogy betegségnek tekinthető-e a pattanások megjelenése, és ha igen, mikortól számít annak.


- Ismertetve a pattanásos bőrhöz vezető hormonális, étrendi és környezeti változásokat végigbeszéljük a lehetésges terápiás megoldásokat, és azokat a gyakorlati tanácsokat is, amelyek a pattanásos bőr szakszerű kezeléséhez szükségesek – mondta a hirek.unideb.hu portálnak Törőcsik Dániel. A Debreceni Egyetem Általános Orvostudományi Kar Bőrgyógyászati Tanszék egyetemi docense végezetül bemutatja a klinika kutatásait, és azokra az eredményekre is felhívja a figyelmet, amelyek a gyakorlatban is hozzájárulhatnak a pattanások eltüntetéséhez és az egészséges bőr megőrzéséhez.


A Science Café szokatlan környezetben, az intézmény falain kívül népszerűsíti közérthető, olykor játékos formában a legfrissebb, legérdekesebb tudományos eredményeket.


Időpont: 2019. április 24. szerda 17 óra
Helyszín: Fórum Bevásárlóközpont Libri Könyvesbolt (Debrecen, Csapó u. 30.)


A rendezvény az EFOP-3.6.1-16-2016-00022 „Debrecen Venture Catapult Program” támogatásával valósul meg.


Sajtóiroda - BZs


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.