Rekordszámú díjazott az OTDK-n

2019, május 7 - 13:41
A Debreceni Egyetem hallgatói minden korábbi eredménynél sikeresebben szerepeltek az idei, március 21-április 26. között rendezett XXXIV. Országos Tudományos Diákköri Konferencián.

A hallgatói tudományos élet legrangosabb, kétévente megrendezett seregszemléjén a Debreceni Egyetem hallgatói 15 szekcióban voltak érdekeltek, összesen 454 pályamunkát mutattak be, amelyek közül 145 I-II-III. helyezést ért el, 83 pedig különdíjat érdemelt ki, így a benyújtott dolgozatok fele (228) díjazott lett.


A Debreceni Egyetem hallgatói közül 54-en értek el első helyezést, így ők azok, akik a 2019. évi Pro Scientia Aranyérem pályázaton is indulhatnak - tájékoztatta a hirek.unideb.hu portált a Debreceni Egyetem Tudományos Igazgatósága.


Sajtóiroda


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.