Megkezdődött a keresztféléves eljárás

2016, október 17 - 16:18
A Debreceni Egyetem hat kara kínál továbbtanulási lehetőséget a 2017-es keresztféléves felsőoktatási felvételi eljárás során.

A februárban induló képzésekre kizárólag mesterszakokra, államilag finanszírozott és költségtérítéses formában is lehet jelentkezni 2016. november 15-ig.


A felvehető létszám az agrár, a bölcsészettudomány, a gazdaságtudományok, az informatika, a műszaki-, a társadalom- és a természettudományok területén összesen 1990 fő.


Újdonság a Debreceni Egyetemen indított szakok között a biomérnöki mesterképzési szak, amely duális formában is elindul, de választható lesz duális formában a logisztikai menedzsment szak is februártól.
A 2017 februárjában induló állami ösztöndíjas és önköltséges mesterképzésekre azok felvételizhetnek, akik felsőfokú végzettséggel rendelkeznek, vagy 2017 januárjában szerzik meg azt.


A jelentkezéseket a www.felvi.hu oldalon elérhető E-felvételin keresztüllehet benyújtani.


A végleges jelentkezéseket legkésőbb 2016. november 15-én éjfélig kell rögzíteni. A jelentkezés hitelesítésének határideje 2016. november 23.


Bővebb információ a Debreceni Egyetem keresztféléves képzéseiről:
https://www.felvi.hu/felveteli/egyetemek_foiskolak/!IntezmenyiOldalak/szervezet.php?szer_id=9&elj=17k


Sajtóiroda - BZs

 


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.