A jövőd itt kezdődik!

2019, december 17 - 12:46
Szerkezet-építőmérnök, nemzetközi tanulmányok, járműmérnök, marketing, ének-zene tanár – új képzésekkel és új kisfilmmel csábítja a felvételizőket a Debreceni Egyetem. Indul a 2020-as felvételi – nézz be hozzánk, segítünk a döntésben!

A téli szünetben már lehet böngészni a hivatalos felvételi tájékoztatót, melyben a Debreceni Egyetem összesen 197 szakkal szerepel. A jelentkezőknek február 15-ig kell dönteniük arról, melyik képzésen szeretnének továbbtanulni 2020 szeptemberétől. 

A Debreceni Egyetem 72 alap- és 87 mesterszakkal, 6 osztatlan képzéssel, valamint 14 felsőoktatási szakképzéssel várja a felvételizőket.  Most először lehet jelentkezni a járműmérnöki és a nemzetközi tanulmányok alapszakra, valamint a marketing, illetve a szerkezet-építőmérnöki mesterszakra, továbbá az ének-zene tanári osztatlan képzésre több szakpárban.

A keresztfélévben már duális formában is meghirdetett nemzetközi gazdaság és gazdálkodás, marketing és természetvédelmi mérnöki mesterszakok mellett pedig már a környezettudomány és a biológus mesterképzés is választható ősztől ebben a gyakorlatorientált képzési formában.

Bővebb információ a Debreceni Egyetem szeptemberre meghirdetett képzéseiről ide kattintva érhető el, a felvételi tájékoztató pedig ezen a linken bögészhető. 

A jelentkezők döntését segíti az az új kisfilm is, amelyben a Debreceni Egyetem élménydús mindennapjait mutatja be 30 másodpercben.


Sajtóiroda-TB
 

 


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.