Már járműmérnöknek is jelentkezhetsz

2020, január 30 - 15:48
Két képzéssel bővült a Debreceni Egyetem kínálata, amelyeket tartalmaz a most megjelent felsőoktatási felvételi tájékoztató kiegészítése. Újonnan választható a járműmérnöki szak, a vidékfejlesztési agrármérnöki képzés pedig Nyírbátorban is elérhető.

A Debreceni Egyetem Műszaki Kara által meghirdetett járműmérnöki alapképzésre nappali tagozaton állami és önköltséges formában is lehet jelentkezni.

Emellett szeptembertől Nyírbátorban is lehetőség nyílik arra, hogy a Debreceni Egyetem Gazdaságtudományi Karának nagy népszerűségnek örvendő vidékfejlesztési agrármérnöki képzésén tanuljanak az egyetemre felvételt nyert hallgatók. Az alapképzést levelező tagozaton végezhetik a diákok önköltséges formában. Az első tanévét kezdő nyírbátori Közösségi Felsőoktatási Képzési Központ ugyanis fontosnak tartja, hogy lehetőséget nyújtson a felsőoktatásban való részvételre, azoknak is, akik olyan térségben élnek, ahol nem található a közelben felsőoktatási intézmény.

A tájékoztató kiegészítése alapján több hallgatót tud felvenni szociális munka alapképzési szakra a Debreceni Egyetem Egészségügyi Kara. Az új tanévben a módosításnak köszönhetően harminc helyett százan kezdhetik meg tanulmányaikat a Debreceni Egyetem ezen képzésén, amennyiben teljesítik a felvételi követelményeket.

A felvételi tájékoztató hivatalos kiegészítése ide kattintva érhető el, a Debreceni Egyetem képzési kínálata pedig ezen a linken található.
 

Sajtóiroda - ÉE


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.