FM90: Szakmai Nap a TTK-n

2016, október 28 - 13:10
Hallgatók és leendő munkáltatóik találkoztak a Debreceni Egyetem Természettudományi és Technológiai Kar (TTK) rendezvényén – részletek az FM90 Campus Rádióban.

A TTK tizenhat ipari partnere – köztük a duális képzésekben résztvevő hat vállalat – mutatkozott be a hallgatóknak a kar 6. Szakmai Napján október 26-án. A cégek képviselői ismertették vállalatuk tevékenységét, az általuk támasztott elvárásokat, valamint bemutatták, hogy milyen karrierlehetőségeket, illetve juttatásokat tudnak ajánlani a leendő munkavállalóknak. A kapcsolatok tovább fejleszthetők például az úgynevezett kooperatív képzések terén.

A részletekről Pintér Ákos dékán nyilatkozott az FM90 Campus Rádióban. Az összeállítást ezen a linken hallgathatja meg.

Sajtóiroda-TB


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.