Köszöntő

Kedves Látogató!

Engedje meg, hogy munkatársaim nevében üdvözöljem a Néderlandisztika Tanszék honlapján.

Látogatóinkat, volt, jelenlegi és jövendőbeli hallgatóinkat szeretnénk ezen a felületen keresztül információval ellátni. Megismerhetik oktatóinkat, olvashatnak itt a tanszék történetéről, áttekinthetik képzési programjainkat, leendő hallgatóink tájékozódhatnak a felvételi követelményekről, végzőseink az abszolutórium és a diploma megszerzésének feltételeiről. Átböngészhetik tanszéki kiadványunk, az Acta Neerlandica eddig megjelent számait, és tanszékünk munkatársai által írt, illetve szerkesztett kiadványokat.

Ha kapcsolatba szeretne lépni velünk, hagyhat üzenetet a kapcsolati űrlapon keresztül. Reméljük, hogy hasznos információkkal szolgálhatunk, örülünk legközelebbi látogatásának is!

 

Dr. Pusztai Gábor
tanszékvezető

Frissítés dátuma: 2020.10.28.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.