Specializáció

A néderlandisztika BA képzésen belül a hallgatóknak a 2. tanévtől lehetőségük van szakon belüli Holland üzleti kommunikáció specializáció (Specialisatie Zakelijk Nederlands), illetve DCC specializáció (Dutch Language, Literature and Culture in a Central European Context) felvételére. Mindkét specializáció a hallgatók tudásának elmélyítését szolgálja. A hallgatóknak az első évük második félévében van lehetőségük jelentkezni valamelyik specializációra.

Holland üzleti kommunikáció specializáció / Specialisatie Zakelijk Nederlands

A Holland üzleti kommunikáció specializáció kurzusai a BA-képzés órarendjében vannak feltüntetve.

DCC specializáció (Dutch Language, Literature and Culture in a Central European Context)

A néderlandisztika BA képzésen belül felvehető DCC (Dutch Language, Literature and Culture in a Central European Context) képzésről részletesen ITT  olvashat.

További információk: dr. Kántor-Faragó Márta

 

Frissítés dátuma: 2022.12.07.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.